الشكــــــــلمة
المكونات :
350ج جوز هند ناعم
250 ج سكر بودرة
250 ج بياض بيض
½ باكو فانيليا
الطريقة :
ندهن الصينية كويس بالذبدة
نضع فى الخلاط بياض البيض يتضرب
كويس قوى قوى لحد ما يعلى لفوق
واول مايبقى كريمى نضع سكر البودرة
ونستمر فى الضرب ثم اضع الفانيليا
ونستمر فى الضرب لحد ما يعلى ويمسك
ثم اضع جوز الهند ونقلب من تحت لفوق
ونقطعا دوائر ونرصها فى صينيه
وممكن نضعها فى صينية مدورة
زى الكيك وبعد ماتطلع من الفرن
اقطعها بالسكينه زى ما انا عايزة
وندخلها فرن درجة حرارة 100 درجة
لمدة ساعه او ساعه ونصف
بالهنا والشفا